LSA prenova

Politika zasebnosti

Kdo smo?

Smo podjetje LSA-prenova d.o.o., Maribor in smo lastniki spletne strani: https://lsa-prenova.com.

Temeljne določbe

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani lsa-prenova.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. S spletno stranjo upravlja lsa-prenova d.o.o. (v nadaljevanju upravitelj). Z uporabo spletne strani se uporabnik oziroma stranka strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne strani.
 
Upravitelj si prizadeva za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične. Dekorativni dodatki ob izdelkih na fotografijah so izvzeti iz dobave.
 
Kakršnakoli uporaba vsebine spletne strani in fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem uporabnika. Vse avtorske pravice so pridržane.

Pogoji uporabe spletne strani

Vsebino, objavljeno na spletnih straneh lsa-prenova.com, lahko uporabljaš in reproduciraš v ne-komercialne namene (mora pa ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah) in s pisnim dovoljenjem za komercialne namene.

Katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani lsa-prenova.com, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh mod.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Varovanje zasebnosti

Z registracijo na spletno stran uporabnik jamči za točnost navedenih podatkov in zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom do spletne strani dostopal le on oziroma pooblaščena oseba. Hkrati soglaša, da upravitelj spletne strani obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu s Politiko zasebnosti.

Osebni podatki in pogodbe se hranijo za čas registracije na spletni strani in se izbrišejo z izbrisom računa uporabnika.
Spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke, ki služijo za pravilno izvedbo naročil, zbiranje podatkov o uporabi naših storitev in prilagajanje vsebin obiskovalcem. Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja z uporabo piškotkov.

Scroll to Top